isolair-logo-all

Aplicatii isolair thermo

De ce Isolair Thermo?

Pentru ca asigura reducerea costurilor de incalzire pe timp de iarna si racire pe timp de vara, in conditii de pret si instalare superioare altor solutii de izolatie si o garantie oferita de 3 ori mai mare fata de alti izolatori. Adaptabilitatea exceptionala il face foarte usor de instalat, prin urmare Isolair Thermo este noul standard in confortul termic si economia de energie.

Acest tip de izolatie a fost dezvoltata de NASA in urma cu 30 de ani si folosit initial in aplicatii militare si spatiale. Acum, se foloseste pe scara larga in industria aeronautica si civila este produs in Romania de compania Airflex.

  • costuri reduse termosistem, instalare
  • elimina puntile termice
  • reduce costurile cu energia
  • reciclabil, netoxic, nu propaga focul
  • mareste suprafata utila
  • usor de instalat
  • nu ingreuneaza structura

Acoperis si Mansarda

Montarea la acoperis este una dintre cele mai dese utilizari ale Isolair, atat datorita usurintei in montaj, dar mai ales datorita proprietatilor reflective (vara reflecta caldura soarelui, iarna pastreaza caldura in interior).

Perete

Izolarea peretilor cu Isolair este una din cele mai simple, curate si eficiente metode de izolatie a constructiilor in regie proprie sau renovari.

Pardoseala, Sapa si Tavan

Fie ca va fi folosit cu un material izolator rigid sau de unul singur, Isolair va reduce cheltuielile cu energia si va pastra temperatura dorita.

Hala industriala

Fatade ventilate, hale usoare sau depozite frigorifice... toate gasesc in Isolair o solutie simpla, ieftina si eficienta de izolatie.

Autentificare DistribuitorAgrement Tehnic

image002

Curs valutar

Newsletter

Cine este online

Avem 9 vizitatori și niciun membru online

Brosura Airflex

airflexbro

Brosura Acoperisuri

acoperisuri

Brosura Pereti

pereti

Brosura Pardoseli

pardoseli